Varmedekken - Hunder fryser.

hunder_og_barn_fryser_i_10_minusEn familie hund som lever inne, er en del av familien på flere områder. Oppdragelse og grensesetting er viktig. kennel-utstyr.no har gode og riktige dekken.Det mange glemmer er at en hund som sover inne og er ute sammen med familiemedlemmer trenger "å kle på seg" som barna. Man sender ikke ut barna for å leke eller å gå tur med hunden i bar overkropp ?

varmedekkenTrivsel for hunden er viktig. Det oppnår man ved å tenke på hva som passer best for hunden. Med et varmedekken fra kennelutstyr trives hunden. Det som er viktig å kle på hunden når legger den i bilen etter en kald og fuktig jaktdag. Da fryser den lett.

varmedekken
Dette bildet er hentet fra websidene til kennel-utstyr.no, under Hund side 13 i katalogen