Rådyrjakt med action

img_1128 Søndag 14 desember ble det mye action i skogen. En ting at det denne dagen var mye folk i skogen. 10 jegere møtte opp på Statoil denne morgenen .

Første drev ble startet ved grana. Skogen var full av spor i nysnøen og det tok ikke lang tid før Kito var i los. Losen varte lenge og den gikk relativt trangt. Jaktleder begynte å tvile litt på om det var ferske spor hunden gikk på og gikk ned mot jordet for å posisjonere seg for å hanke inn hunden. Midt på jordet står geit og kje. Bjørnar blir regruppert og begynner å smyge seg innpå, men han blir nok oppdaget for dyrene stikker ..... laaaangt.

101_0369 Kito er fortsatt i los og det er tydligvis ikke dyrene på jordet han har i nesa. Roger melder at Kito passerer posten hans - og det er ikke dyr forran ......., "Nei .... vent litt .... det er et dyr der". Roger går akkurat glipp av denne skuddsjansen. Drevet fortsetter til Kjell Morten og der smeller det. Det er et bukkekje som sannsynligvis burde hold seg sammen med mor og søste/bror.

Vi tar en hyggelig bål-lunch samtidig som dyret blir instruksjonsmessig vommet ut.

Neste drev blir kort. Hund nummer 2 blir sluppet. Også den går i los med en gang. Dyrene passerer inne i skogen forran Kjell Morten - drar innom Amund sin post før de forsvinner over jordet (som ikke tilhører oss) like ved Roger.

Dette ble en fin jaktdag med mye action.

 

img_1199 img_1164 img_1167
img_1149 img_1215 img_1204