GODT NYTT ÅR
bl_07_jul.jpgStorviltskolen har juletradisjon hvor alle jegerne og alle barna samles i skogen lille julaften. I år var det kommet noe nysnø. Med solen som stakk sine stråler inn mellom buskene i skogen, ble det flott julestemning. Det ble observert 6 rådyr samt ferske elgspor i nysnøen. Foringsautomatene ble fyllt opp så dyrene skulle ha nok mat og godbiter i julen. Etterpå ble det pølsegrilling på bålet. Barna synes pølsene smaker ekstra godt ute i skogen.

julematen_07.jpgsiste_dag_07.jpgVi har satt ut 4 automater rundt i terrenget. Hver av disse tar ca 20 kg med fòr som kjøpes inn. Konstruksjonen er laget for at kun rådyrene klarer å spise. Elgen kommer ikke til i denne høyden. Alle automatene er dessuten festet til stolper som går ned i bakken. Elgen finner nemlig fort ut at de kan veltes ellers.