Storviltskolen
Innlegg fra en fornøyd rådyrjeger (01.11.03)

Hei!

Vil takke for en super dag på lørdag tross det litt sure været. Var en helt fantastisk dag for meg.

Etter å ha skutt mitt aller første rådyr, (spissbukk) for drøye en uke siden søkte jeg litt rundt på nett for å forsøke å få jakte mer rådyr framover i høst. Jeg fant da Storviltskolen ganske raskt og sendte mail. Dagen etter ble jeg oppringt og fikk beskjed om at jeg kunne være med resten av høsten. Var ikke sen om å takke ja da gitt.

Er man bitt av basillen så er man ;).

thumb_min forste 6-tagger.jpg

 

Les mer …
 
Familejakt Lille Julaften 2005
Det ble en fin opplevelse på årets siste jaktdag i storviltskolen. Vi fikk fall og barna fikk delta på alt som var spennende denne dagen. Se bilder i galleriet
 
Elghundvalper

En av elghundene som benyttes av Storviltskolen nedkommer med valper om ca. tre uker. Begge foreldre er topp premiert med gode jaktresultater. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

 
Valg av av rifle for første gang

Valg av den første rifla kan være en vanskelig prosess. Hvilket merke, hva slags kaliber, hvilken kikkert?? Spørsmålene er mange, og leser man i jaktblader, eller snakker med andre jegere er det like mange meninger som jegere. Så hvordan skal man gå frem? Jeg skal prøve å gi noen ledetråder i alle fall.

Les mer …
 
BUKKEJAKT

Storviltskolen har ledige plasser for 3 dagers bukkejakt i Hole. 10/8 - 13/8 og 13/8 - 16/8. Overnatting i hytter. Ta kontakt.

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>