Test av utstyr

Her kommer nyheter i forbindelse at Storviltskolen tester jaktrelatert utstyr for diverse samarbeidspartnereSikring av ATV

Storviltskolen ønsket å sikre sine ATV mot tyveri. Vi ringte rundt og ble invitert til Trygge Rom på Sandvika Storsenter for å se på alternative løsninger. De hadde mye kunnskap om sikring. Utstyr i klasse to lot seg "klippe" av med spesialtang. Vi måtte opp i Klasse 3 FG for å finne kjetting og låstyper som ikke lot seg "klippe" av. På bildene ser du en 4 m kjetting kl 3 FG og lås i samme klasse. Selv om kjøretøyet er forsikret, er det viktig å kontakte forsikringsselskapet og spørre hva de krever av alternativ sikring.

 

Les mer …
 
ATV trening med Røde Kors
15092007089.jpgStorviltskolen hadde mange aktiviteter sist helg. Noen jaktet skogsfugl og andre var på rypejakt. Vi var også invitert til å demonstrere kjøring av ATV i terreng. For å oppnå en sikker kjøring med ATV ble det gitt både teoretisk og praktisk innføring. Det ble benyttet Polaris ATV 500 og 800 ccm. Hengeren kom fra BK hengeren
Les mer …
 
ATV og Hundekjøring

hundekjring_atv_008Vi prøvde ut Polaris 500 og 800 under NM i hundekjøring på Hamar. Atv med belter viste seg meget effektiv når man skulle lage løyper som gikk i skog hvor buskene stod tett. 
4 hjuling ATV med belter var effektiv også med diverse løypeutstyr hengende bak. Se flere bilder  i Galleri

 
Med Røde Kors i hardt vær

belte_atv_rde_kors_036 Vi fortsetter forrige nyhetsinnsalg med tur på fjellet sammen med Røde Kors.Formålet med turen var å teste 4 hjuling med belter opp mot snøscooter. Været var noe av det værste som representantene fra Aurdal Røde kors hadde opplevd på fjellet.Vi følte oss veldig trygge sammen med disse karene. Ikke nok med at de var lommekjent på fjellet, de hadde meget store ferdigheter når det gjaldt å håndtere snøscooteren. Dette medførte at de lett mestret Atv`n med belter på vidda. Etterpå var de klar på at ATV med belter er et kjempeprodukt ved siden av snøscooter da de utfyller hverandre meget bra. Fordelen med Atv er at de kommer seg frem nesten over alt og er ikke avhengig av fart. 4 belter gjør også at man få veldig stor gripeevne.

Fler bilder kommer.

 
Ekstremtur på ATV

atv_rde_kors_19.01.07_001Vinter Norge bød på sitt barskeste da vi lastet 4 hjulinger med belter for å dra på telttur i minus 20 grader. Det skulle vise seg at bekker og elver ikke alltid er trygge på tross av lengre tid med kaldt vær og frost.

 

 

Les mer …
 
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Siste >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL