• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

BUKKEJAKT

Storviltskolen har ledige plasser for 3 dagers bukkejakt i Hole. 10/8 - 13/8 og 13/8 - 16/8. Overnatting i hytter. Ta kontakt.

 
ATVportalen.no er live

ATVportalen.no - Alt om ATV på ett stedEtter flere måneders arbeid er ATVportalen.no endelig live.

Målet med ATVportalen.no er å samle alt om ATV på ett sted. Her skal importører og forhandlere legge seg ut med profiler og produktinformasjon.

ATV-brukere og entusiaster skal finne opplysninger om lover og forskrifter , bruksområder, nye produkter og kurs. Og de har anledning til å utveksle erfaringer og meninger seg imellom, ved å delta i diskusjonsforum eller ved å blogge .

Det er også åpent for hvem som helst til å annonsere brukte ATV-maskiner og –utstyr kostnadsfritt i ATVportalens bruktmarked !

Det er Storviltskolen/Web Totalservice som står bak ATVportalen.no

 

 
Elghund Valper
017Elghundvalper . 4 Nydelige elghundvalper snart klar for nye eiere.
A.F.ELGKRONA`S FRØYA  reg.nr. 19536/06  har 5 første premier på utstilling. Er godkjent ettersøkshund i nkk.  Topp famillie hund. Det er skutt 3 elger i stå los for moren og er meget bra i søk.  Far heter JARKO reg.nr 11243/03 er dobbelt jakt og utstillings champion i Norge og Sverige. 4 strake 1. premier på jaktprøve. Trygg famillie hund.
Valpene er leveringsklare i midten av april.
 
Varmedekken - Hunder fryser.

hunder_og_barn_fryser_i_10_minusEn familie hund som lever inne, er en del av familien på flere områder. Oppdragelse og grensesetting er viktig. kennel-utstyr.no har gode og riktige dekken.Det mange glemmer er at en hund som sover inne og er ute sammen med familiemedlemmer trenger "å kle på seg" som barna. Man sender ikke ut barna for å leke eller å gå tur med hunden i bar overkropp ?

Les mer …
 
Hvilken hunderase er dette ?

Ny spennede hund. Hvilken rase er dette og hva kan den benyttes til i jaktsammenheng ? Har du forsalg , så send oss en mail. bilde100

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>