• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Valg av av rifle for første gang

Valg av den første rifla kan være en vanskelig prosess. Hvilket merke, hva slags kaliber, hvilken kikkert?? Spørsmålene er mange, og leser man i jaktblader, eller snakker med andre jegere er det like mange meninger som jegere. Så hvordan skal man gå frem? Jeg skal prøve å gi noen ledetråder i alle fall.

Les mer …
 
Innlegg fra en fornøyd rådyrjeger (01.11.03)

Hei!

Vil takke for en super dag på lørdag tross det litt sure været. Var en helt fantastisk dag for meg.

Etter å ha skutt mitt aller første rådyr, (spissbukk) for drøye en uke siden søkte jeg litt rundt på nett for å forsøke å få jakte mer rådyr framover i høst. Jeg fant da Storviltskolen ganske raskt og sendte mail. Dagen etter ble jeg oppringt og fikk beskjed om at jeg kunne være med resten av høsten. Var ikke sen om å takke ja da gitt.

Er man bitt av basillen så er man ;).

thumb_min forste 6-tagger.jpg

 

Les mer …
 
<< Start < Forrige 21 22 23 24 Neste > Siste >>