• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Bilder fra Klasseturen Nye bilder lagt ut 2. nov
Arnt på Ruud Gård hadde gjort en kjempeinnsats i forkant av opplevelses turen for barna. Et større område av jordene var ikke pløyd opp , da de skulle fungere som racingbane. Arnt hadde satt opp egne telt som fungerte som depo.Båter ble fraktet fra de nærmeste vannene og lagt ut på vannet ved leiren.  Du kan se en del av bildene fra klasseturen i helgen.. Storviltskolen og Ruud Gård syntes dette var så vellykket at de vil gi andre barn muligheten til de samme opplevelsene fremover.Bildene finner du i galleriet.
 
Spennende elgjakt på Sokna.

Vi har noen ledige plasser på jaktlaget til de som ønsker å delta. Ta kontakt på telefon for nærmere informasjon.       Vi har fått tildelt flere dyr, så det blir en spennende jaktuke frem til og med 31/10-05.

 

 
Mye elg i Hole

Endelig var det påviselig mange dyr i Hole under jaktstarten. De siste årene har det vært lite dyr i området når jakta har begynt for så å senere ta seg opp. I år var det heldigvis annerledes.

Les mer …
 
25 sept. 05

thumb_img_0323.jpg5 minutter etter han hadde satt seg på post (som sistemann) smalt det fra Hans Jørgen. En piggokse ble årets første fall. Ettermiddagen dag 2 ble det nok et fall. En 8 tagger falt for vår svenske venn Kardo. Elgen falt ikke umiddelbart, men ved hjelp av både norske og danske jaktlagsmedlemmer gikk alt som det skulle til slutt. Ett skikkelig nordisk samarbeide.

Flere bilder finner du i galleriet.

 
Polaris ATV til elgjakten

Storviltskolen samarbeider tett med Polaris for å trekke veksel på våre felles erfaringer når det gjelder bruk av 4- og 6hjulinger i terrenget. Spesielt prøver vi ut forskjellige løsninger til elgjakt. På denne siden vil du finne bilder og informasjon om Storviltskolens bruk av Polaris' produkter. Ta gjerne kontakt med oss for å få vite mer om våre erfaringer med bruk av Polaris ATV i forbindelse med jakt.

Les mer …
 
<< Start < Forrige 21 22 23 24 Neste > Siste >>