• Rådyrjakt
    Rådyrjakt foregår i vårt terreng i Hole som er en eldorado biotop for rådyr. Du kan lese mer om terrenget ved å følge linken i menyen til venstre.
  • Elgjakt
    Storviltskolen disponerer spennende jaktterreng for elg- og rådyrjakt i Hole og Ringerike (se menyen "Terrenget" til venstre for mer informasjon).
  • 3 Elg på 15 sekunder
    Storviltskolen har slitt med å finne elg under elgjakta i år. Om det er Statskrafts skjøting av høyspentkabler med sprengstoff som er grunnen til at elgen har trukket ut er uvisst.

Elgkua kom og ønsket oss God Jul på siste jaktdag 23 des.

julejakt_hole_05_042Elgkua kom ut av skogen 20m foran 1. post med sine to flotte kalver.

Storviltskolen ønsker alle en God Jul og et Godt nytt Jaktår

 
Familejakt Lille Julaften 2005
Det ble en fin opplevelse på årets siste jaktdag i storviltskolen. Vi fikk fall og barna fikk delta på alt som var spennende denne dagen. Se bilder i galleriet
 
Rådyrjakt 21 desember 2005
se bilder i galleriet
 
Siste innspurt på rådyrjakta!

Nå lakker og lir det mot jul og rådyrjakta går mot slutten for denne gang.

Vi avslutter årets jaktsessong med 2 dager jakt nå tett oppunder jul.

Les mer …
 
Skytesimulator - Bli en bedre hagleskytter

det_er3Alle som har vært på rypejakt i år - eller andre år for den saks skyld - har vel opplevd at det ikke alltid er like lett å treffe dise fjærkreene. Noen har problemer med sideskudd andre har problemer med fraflygere. Ja, noe har sågar problemer med å treffe i det hele tatt.

Når du bommer - har du ikke da ofte lurt på om du traff over, under, til høyre eller til venstre? Det har i hvertfall undertegnede. Nå finnes det heldigvis en mulighet til å finne ut dette. Hos Grimstad Jakt og Fiske finner de en helt utrolig skytesimulator som gir deg nøyaktig svar.

 

 

Les mer …
 
<< Start < Forrige 21 22 23 24 Neste > Siste >>